SAMARBETSPARTNERS

 

Här har vi samlat några olika företag som vi samarbetar med och som vi har god erfarenhet av i fall att ni som medlemmar skulle vilja anlita dem privat vid problem eller renovering av era bostadsrätter. Du väljer själv vilket företag du vill anlita. Viktigt är dock att kontrollera att det valda företag innehar rätt behörigheter för tilltänkt arbere samt att företaget har goda meriter. (Klicka på önskat företagsnamn i listan nedan för att komma till företagets hemsida)

 

För föreningens löpande fastighetsskötsel anlitar styrelsen ett fåtal företag. Dessa kan du hitta under fliken "Fastighetsskötsel"

 

VVS

  • Bravida VVS är en del av koncernen Bravida. Ett stort företag med jour och god kännedom om vår förening. Alla medlemmar i Brf Oden2 har 15% rabatt om det uppges vid beställning.


Elektriker

  • Bravida El är en del av koncernen Bravida. Ett stort företag med jour och god kännedom om vår förening. Alla medlemmar i Brf Oden2 har 15% rabatt om det uppges vid beställning.


Byggföretag

  • Märsta Plåt&Bygg är även det ett lokalt företag som utför renoveringar mm. Det är även de som sköter föreningens snöröjning.

Målare

  • Colorama/Bolist är en butik på Pionjärvägen 21 i Märsta industriområde. Vi i Oden2 har 10% rabatt på färg och tillbehör om ni uppger rabattkod 15453. De har även inredningsrådgivare och målare. 

  • M29 (Tidigare "Service i Sigtuna") är ett socialt företag som kan hjälpa till med enklare målaruppdrag. Det är de som har målat om i våra trappuggångar på Stationsgatan 21 & 23.

HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER

  • Moo´s Städ är det städföretag som städar våra trappuppgångar och som även utför privat städning. Det är ett lokalt företag som känner till vårt område mycket väl. Kontaktuppgifter: 0709583690 eller pigladyy@hotmail.com

  • Fixarjouren kan hjälpa ålderspensionärer att hänga upp tavlor, byta glödlampor, byta gardiner mm. Tjänsten är gratis.
    
 
stäng