Tvättstugorna

Brf Oden2 har 2 stycken tvättstugor som finns i källaren på Stationsgatan 21 samt på innergården på Stationsgatan 23B. Dessa tvättstugor får endast uttnyttjas av medlemmar boende på Stationsgatan 21 & 23 samt av Sigtunahems boende på Tallstigen (enligt avtal).

I 21:ans tvättstuga finns det: 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, ett torkskåp, en varmmangel och en kallmangel.

I 23:ans tvättstuga finns det: 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, ett torkskåp, en varmangel, en kallmangel samt en strykbräda.

 

När man köper sin bostadsrätt så ska det följa med nycklar till ditt bokningslås. Med ditt bokningslås så bokar du in ett tvättpass på bokningstavlan.

Endast föreningens bokningslås är giltiga och tillåtna att använda och om man tappar bort sina nycklar till tvättlåset så måste man beställa ett nytt lås via styrelsen till en kostnad av 340 kr.


Bokningstiderna är i 3 timmarspass:

7.00-10.00, 10.00-13.00, 13.00-16.00, 16.00-19.00 samt 19.00-22.00. Resterande tid är strömmen avstängd till tvättstugorna.


 Förhållningsregler i tvättstugorna:

  • Man kan börja använda tvättstugan 30 minuter innan sitt pass om det fungerar för den medlem som har bokat passet innan din tid. Man kan överskrida sin tvätttid med 30 minuter om det fungerar för den medlem som har bokat passet efter din tid.

  • Maskinens instruktioner ska noggrant eferföljas.

  • Luddfiltret på torktumlaren och i torkskåpet ska vara rengjorda.

  • Tvättstugan ska vara noggrant städad efter ditt tvättpass. Det innebär att maskinerna skall vara avtorkade med trasa, golvet ska vara sopat och avtorkat med golvsvabben samt att det ser allmänt rent och snyggt ut.

  • Visa hänsyn till de andra medlemmar som utnyttjar tvättstugorna.

Om inte dessa förhållningsregler efterföljs så kan det leda till att man blir pausad eller avstängd från att kunna utnyttja våra tvättstugor.

Om det skulle uppstå maskinfel eller om det fattas något i tvättstugan så kontaktar du styrelsen.
Tvattstugan_21.jpg
                                                             Tvättstugan på Stationsgatan 21
 
Tvattstugan_23.jpg
                                                            Tvättstugan på Stationsgatan 23B 
 
Bokningssystem.jpg
                                                                         Vårt bokningssystem
 
stäng